HAALARIT

LASOLAn kautta tilaat LAB-ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan haalarit. Sosterkalla haalarit ovat oranssit. 

Haalarit maksavat LASOLAn jäsenille 30 €, muille 65 €. Muista siis liittyä jäseneksi ja säästät selvää rahaa. 

Haalarit voit tilata oheisesta linkistä avautuvan lomakkeen kautta. Lomakkella kysymme tilausta varten tärkeitä henkilötietoja. Muista siis täyttää lomake huolellisesti. 

 

Haalareita voit sovittaa LASOLAn ständeillä Mukkulankadun kampuksella keväällä 2020 kahden ensimmäisen viikon aikana (8.1.-17.1). Seuraa LASOLAn somekanavilta tarkemmat tiedot.

Haalarit voit maksaa LASOLAn ständillä haalarisovituksen yhteydessä (käteinen/kortti) tai erikseen sovittavalla tavalla (esim. tilisiirto). Muista ilmoittaa muusta tavasta lomakkeen yhteydessä, jos et maksa haalareita suoraan ständillä niin olemme sinuun yhteydessä ja lähetämme maksutiedot.

Haalarit menevät tilaukseen 17.1. mennessä, ja seuraavan kerran haaalareita voi tilata vasta ensi syksynä, joten jos haluat haalarit huolehdithan tilauksen ajoissa.

Jos tarvitset haalarit toimituksella esimerkiksi, jos asut toisella paikkakunnalla etkä pääse noutamaan haalareita (toimitus aikaisintaan maaliskuun puolessa välissä), niin ilmoita siitä lomakkeella. Voimme periä toimituksesta lisämaksun erillisen pakettitoimituksen hinnaston mukaisesti (esim. posti).