Lisätietoa jäsenyydestä

Lahden ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat LASOLA ry:n varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä Lahden ammattikorkeakoulussa (LAMK) opiskelevat
sosiaali- ja terveysalan alempaa tai ylempää ammattikorkeakoulututkintoa suorittavat henkilöt. Jäseneksi voi liittyä myös Lahden avoimen ammattikorkeakoulun polkuopiskelijat. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

Varsinaiset jäsenet ja kannatusjäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Hakemuksena toimii jäsenlomakkeen täyttäminen tällä sivulla tai paperisen lomakkeen täyttäminen yhdistyksen tapahtumissa. Tällöin jäsentiedot kirjataan yhdistyksen jäsenrekisteriin hallituksen jäsenrekisterin ylläpitäjien toimesta. 

Yhdistyksen jäseniä ovat kaikki jäsenmaksun suorittaneet. Varsinaisten jäsenten jäsenmaksu koko opiskeluajalta on 10 € riippumatta opintojen pituudesta. Kannatusjäsenien jäsenmaksu on 10 € vuodessa. Jäsenmaksun voi maksaa yhdistyksen tilille alla olevien tietojen avulla tai yhdistyksen tapahtumissa käteisellä. 

 

Saaja: LASOLA ry

Tilinumero: FI96 5612 1120 5904 99

BIC: OKOYFIHH

Viitenumero:  8170

 

HUOM! Tilille maksaessa käytä oheista viitenumeroa. Jos jäsenmaksun maksaa, joku muu kuin jäsenksi liittyvä henkilö, niin laitathan silloin maksun lisäksi sähköpostia osoitteeseen lasola.hallitus@gmail.com, että voimme varmistua jäsenmaksun ohjautumisesta oikealle henkilölle. Sähköpostiin voit laittaa maksajan nimen ja mainita jäseneksi liittyvän henkilön nimen niin yhdistyksen taloudenhoitaja osaa sitten ohjata maksun oikean henkilön kohdalle.